Vinn över dina tankar

Med mental träning kan du som ryttare ta dig över de hinder som står i vägen för att lyckas med dina mål. Av Smartcoachen får du de redskap du behöver för att hantera och klara motgångar, konkurrens, nervositet,  yttre och inre krav, få bättre självkänsla samt ledarskapet över dig själv och din häst.

Hitta balansen och rätt strategi

Anna träffar dig för enskilda samtal på hennes gård i Långås utanför Falkenberg eller i din stallmiljö, där du känner dig trygg.
Hon coachar även innan tävling och träning om behovet finns. Du får hjälp med att träna avslappning och att äta rätt så du kan nå dina mål. Nu finns även hennes ljudfiler med mental pepp ute på bl.a. Storytel.

Coach med häst

Anna har haft hästintresse hela sitt liv och har även haft egna hästar. Hon rider och tränar mycket sin häst Lisa från marken. Tillsamman med sin coachning och erfarenhet av hästar får du helheten som ger vinnande resultat.

Välkommen att höra av dig!

Anna är väldigt lugn och är lätt att prata med. Hon har hjälpt mig att börja tänka positivt och ha en plan för vad jag vill göra i vardagen, skolan och inom ridningen. // Tindra