Ta kontroll över livet

Var i Gunilla Brattbergs smärttrappa befinner du dig? Har smärtan tagit över ditt sinne helt och gett dig ångest och rädsla eller känner du dig övergiven? Var du än är i din värk så ger Smartcoachen dig de redskap du behöver för att få livet tillbaka med familj och arbete.

Det är viktigare att må bra än att vara frisk

Anna Evertsson har coachat andra i många år men lever även själv med ständig värk och har gjort det i 38 år. Hennes väg tillbaka till livet har inspirerat henne att hjälpa andra. Kombinationen med Annas egna erfarenheter och en gedigen utbildning som coach kan ge dig livskraften tillbaka.

Samtal till förändring

I enskilda samtal träffar du Anna på hennes gård i Långås utanför Falkenberg med naturen in på knuten. Är du däremot långt bort går det även bra att ringa henne för coachning över telefonen.

Smarta redskap

Tillsammans sätter ni upp konkreta mål att arbeta efter, du får de redskap du behöver för att ändra dina tankar. Du lär dig nyttja dina resurser du redan har. Du får ljudfiler för att träna avslappning, ni gör praktiska och mentala processer. Mellan mötena arbetar du självständigt, men Anna finns bara ett telefonsamtal bort.

Välkommen att kontakta Smartcoachen

"Jag har nu fått chansen att träffa Anna några gånger, då jag har fått ett väldigt bra bemötande och professionell hjälp och coaching i att hantera min värk i kroppen. Då jag har fått hjälp att hitta strategier för att lättare klara vardagen trots min värk. Anna har även hjälpt mig att hitta min inte styrka  och självförtroende på många plan. Jag kan varmt rekommendera Anna som coach till alla som behöver komma framåt i livet med eller utan värk". /Linda